Szikraszilárd

5 meseszép hely, ahol bikiniben karácsonyozhatsz

2016. december 05. 20:20 - Food4minds

blog1.jpg

 

 

Évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy maguk mögött hagyják a hófödte fenyőfákat, a forralt bort, a karácsonyi vásárokat, és melegebb éghajlatra vándorolnak az ünnepek közeledtével. Nézzük, hova mehet az ember „telelni”, ha egyszer úgy dönt, ő márpedig cuba libre-t szürcsölgetve szeretné várni a Jézuskát. Azok kedvéért, akik esetleg tényleg kedvet kapnak, skyscanner.hu-ról feltüntettem a legalacsonyabb egy főre jutó repülőjegy árakat december 21-i oda- és 27-i visszaút esetén.  

 

Tenerife, Kanári-szigetek

 

Kicsiny listámon Tenerife az abszolút „numero uno”, évente több ezren választják úticéljukként a mediterrán világ egyik ékkövét. Amellett, hogy messze földön híres tulajdonsága, hogy remekül meg tudja értetni magát az ember angolul mindenkivel, aki a szolgáltatás szektorban dolgozik, még a klíma is optimális: a decemberi 25 C°-os átlaghőmérséklet pont tökéletes.

Repjegy: 135.080 Ft

 

Dubai, Egyesült Arab Emirátusok

A magyarok között is egyre közkedveltebb Emirátusok nem mindennapi élményt nyújt, ráadásul, ha elég ügyesen foglal az ember szállást, a gatyája sem megy rá az útra. Aki viszont tényleg meg akarja adni a módját, annak ott a világ egyetlen 7*-os szállodája, a Burj Al Arab Jumeirah, ahol már potom 600.000 forintért álomra hajthatja a fejét. Per éjszaka, természetesen. Ezen kívül a tengerparti várost több kilométernyi strand övezi, egészen biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Repjegy: 111.780 Ft

 

 

 

Miami, Amerikai Egyesült Államok

 

Miami Beach egy igazi klasszikus, mondhatni a popkultúrában egyet jelent a pálmafákkal, a bikinis, görkorcsolyázó lányokkal, és a (25 évvel ezelőtti) David Hasselhoff-féle férfiak látványával. És mindez kb. stimmel is, nem véletlen, hogy bár főleg az USA-ból, de Európából is egyre többen a világ egyik leghíresebb strandját választják karácsonyi vakációjuk célpontjául.

Repjegy: 213.979 Ft

 

 

Sydney, Ausztrália

 

Ausztráliával az az egy nagy baj van magyar (sőt európai) szempontból, hogy irtó messze van. Azonban ha már fogcsikorgatva kiperkáljuk a repülőjegy árát, olyan élményben lesz részünk, hogy az csak na. A messze földön híres ausztrál életérzés, a jólét, a napfény, a homokos tengerpart mesés környezetet nyújt azoknak, akik láblógatva, vagy akár aktívan, szörfözgetve szeretnék eltölteni karácsonyi vakációjukat. Az ausztrál főváros továbbá a végletekig turista-barát, valamint angol nyelvterületről lévén szó a nyelvi nehézségek is  sec-perc alatt elháríthatók.

Repjegy: 518.529 Ft  :(

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szikraszilard.blog.hu/api/trackback/id/tr9612023267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

re5pect 2016.12.06. 13:04:32

Canberrában keresheted a tengerpartot életed végéig. Nem ártott volna egy kicsit megnézni a térképet. Vagy csak simán cseréld ki Canberrát Sydney-re....

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2016.12.06. 13:13:54

Kokakola Mikulás - az üzlet, az üzlet

Szerintem a Mikulás után már Istenkére és Jézuskára is ráférne egy kis multinacionális dizájnmódosítás. Isten lehetne például IBM kék.

vilagnezet.blog.hu/2007/12/07/kokakola_mikulas_az_uzlet_az_uzlet

Food4minds 2016.12.06. 13:16:34

@re5pect: teljesen igaz, összekevertem a kettőt. Kössz a normális hangvételű figyelmeztetést.

AmyS 2016.12.06. 13:20:28

Mi a Maldív-szigeteken töltjük már évek óta a karácsonyt és a szilvesztert, hiányolom a felsorolásból.
süti beállítások módosítása